Általános információ

Rólunk:

Cégünk több 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkező digitális nyomda, mely 2011-től új perspektívába kívánja helyezni a megrendelő és a nyomda közötti kapcsolatokat. Az új online környezet lehetővé teszi a weboldalra történő fotó, illetve grafikák és dokumentumok feltöltése alapján -ajándéktárgyak, prezentációs printek, vevői fotókra fejlesztett könyvek, tematizált fotókönyvek, naptárak, portfóliók, céges arculat hordozók élőben történő létrehozását, majd gyorsnyomdai technológiákkal a termékek gyártását. A weboldal alapvetően a cég szolgáltatásaira (gyorsnyomdai megoldások, könyv kötészet, kiadványszerkesztés,...) próbál alternatívákat mutatni. Küldetésünk hogy egy egyszerű, bárki számára elsajátítható, online megrendelési eszközt adjunk vásárlóink kezébe, mely segítségével, gyorsan felesleges szoftverek, képszerkesztő programok letöltése nélkül, akár percek alatt elkészíthetőek a professzinális nyomdaipari termékei.

Technológia:

A gyors, minőségi és gazdaságos munkánkat a HP Indigo 5500 tipusú digitális nyomdagép biztosítja. A nyomtatott lapokon túl cégünk különféle modern ragasztási, hajtási, kötészeti feladatokat ellátó nyomdaipari gépekkel is rendelkezik, melyek segítségünkre vannak a kis- és nagy példányszámú megrendelések kivitelezésében. A kész termék csúcsminőséget képvisel, mint nyomtatási képben, mint tartósságban. Erre garancia a több 10 éves szakmai fennállásunk, professzionális gépparkunk és minőségbiztosítási rendszerünk.

Design:

Termékeink 100%-ban magyar design termékek, magasan kvalifikált grafikusaink, formatervezőink, nyomdai szakembereink folyamatosan fejlesztik termékeinket, az új termék köröket, hogy az Ön igényeit is kielégíthessék. Ezen felül nagy energiát fektetünk az online megrendelési rendszerünk fejlesztésére, karbantartására, szolgáltattásai bővítésére. Látogasson minket gyakran, fedezze fel újdonságainkat, ismerjük meg egymást!

1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 7. 18-as kapucsengő.