Egyedi céges naptárak készítése

 A naptár, legyen az bármilyen formájú és méretű, egy egész éven át szolgálja gazdáját, és hirdeti közben az ön vállalkozását. Érdemes hát olyan naptárat készíttetnie, amit szívesen megőriznek és használnak az emberek.

Egyedi céges naptárak készítéséhez nincs más teendő, mint összeállítani 12 vagy 54 képet a kiválasztott naptár fajtájától függően. A saját képekkel összeállított naptár előnye, hogy bemutatja cége, vállalkozása termékeit, szolgáltatásait, s miközben partnere használja, jobban megismerheti ezeket.

 

Árlista letöltése

Egyedi képekkel szerkesztett céges naptárat kedvezőbb áron tud rendelni mint a magán megrendelők, ha rendelése eléri a 20 ill. 50 db-os mennyiséget.

A naptárhoz kiválasztott képeket legegyszerűbb e-mailben elküldeni vagy FTP szerverünkre feltölteni. Érdemes olyan naptárat választani, amihez megfelelő nagyságú, minőségű képet tudunk összeválogatni. A megfelelő minőség eléréséhez szükséges információk megtalálhatók az "Anyagleadási kötelezettség" menüpontban. A megszerkesztett naptárat gyártás elött, pdf. formátumban visszaküldjük ellenőrzésre.

 

Bármelyik asztali vagy fali naptárunkat tudjuk laponként is cégesíteni úgy, hogy minden oldalra berakjuk cége logóját vagy emblémáját a lap aljára vagy háttérként. Ez ugyanabban az árban van mint a karton részen való cégesítés.

Vissza