Akciós termékek!
  

Kedves Megrendelőink! Figyelem!

Fontos! Az utolsó csomagátadási nap az ünnepek előtt december 22. 16.00 óráig.

Tacsi és Buci naptárakért be lehet jönni a fehérvári címünkre bejelentkezés nélkül.

A két ünnep között zárva tartunk. Nyitás január 4-én. Ügyfélszolgálatunk ettől a naptól tud hívásokat fogadni! 

Ha rendelni szeretnél, első lépésként regisztráláskor add meg az adataidat! Ezt követően minden rendelés előtt csak be kell lépned az oldalra, és elküldened a rendelésed!

A megrendelésekkel kapcsolatos kérdésekre, elsősorban a 06/70/381-8630 telefonszámon tud minden kedves megrendelőnk érdeklődni!

Ügyeleti jelleggel munkaszüneti napokon is hívható!

December 16-tól ügyfélszolgálati telefonszámaink már nem elérhetőek, e-maiben tudunk válaszolni a megrendeléseket érintő fontos kérdésekre. A karácsony előtti utolsó kiszállítási időpont előtt egy héttel már nem tudjuk a kiszállítási adatokat módosítani! 

Google Chrome frissítés

Sajnos a legutóbbi frissítéssel a Google tovább szigorította a Flash alkalmazások futtatását. Alapból tiltva lettek, engedélyezni kell a böngészőben használatukat. Ha azt tapasztalod, hogy a szerkesztem gombra kattintva egy üres ablak jelenik meg, a következő a teendő. A bal felső sarokban, a címsor elején lévő körben lévő "i" betűre kattintva engedélyezhetjük a Flash bővítmény állandó futtatását, a mellékelt kép szerint. 

HA BÁRMILYEN HIBAJELENSÉGET ÉSZLEL A SZERKESZTŐ PROGRAM MŰKÖDÉSÉBEN, kérjük frissítse gépén a flash player-t, amely a következő linkről letölthető:
https://get.adobe.com/flashplayer/

HP Indigo digitális technológia

Csak a szemének higgyen! Az egyetlen digitális technológia ami a hagyományos nyomdai minőséget eléri, és néhány tulajdonságban túl is szárnyalja. Szemcsés, csíkos nyomat, nem azt kapja amit a monitoron lát? Próbáljon ki minket, az elsőtől akár a századik lapig is ugyanazokat a színeket fogja látni. Erősségünk a gyorsaság, utánozhatatlan minőség, és a flexibilítás. Legyen szó kis és nagy példányszámról egyaránt. Gépparkunk nagy teljesítményű HP digitális nyomdagépből, könyvkötészeti gépekből áll. Munkatársaink több éves tapasztalattal kezelik őket, naprakészen az új technológiák iránt.
Bővebben ...

Gyors és egyszerű online megrendelés

Nyomdai megrendelés ennél nem is lehet egyszerűbb, akár pár kattintással, szaktudás nélkül megrendelheti tőlünk termékeit. Amennyiben professzionális igényei vannak, csak küldje el őket digitális formátumban, majd válassza ki a kívánt paramétereket. A többit pedig bízza ránk!

Nyomdai termékektől,
az egyedi megrendelésekig

Nálunk lehetősége van válogatni kész, illetve félkész termékeinkből, vagy leadhatja egyedi megrendeléseit, melyet több éves tapasztalattal és magasfokú technológiai háttérrel, gyors határidővel vállalunk. Próbáljon ki minket, egy nyomást megér!

     

 

 


Ajánlott termékek
Cica a ház körül

Cica a ház körül

brutto 1.160 Ft
Világörökség A3

Világörökség A3

brutto 1.260 Ft
Anno Magyarország

Anno Magyarország

brutto 1.650 Ft