Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan rendelhetek egyszerre több dolgot? Névjegyet és füzetet is szeretnék.

Ez végtelenül egyszerű! Egyszerre több dolog is lehet a virtuális kosaradban, pont úgy, mintha több könyvet rendelnél egy online könyvcégtől. Arra azonban ügyelj, hogy ha egyszer már véglegesítetted a megrendelésedet, azt már nem lehet visszacsinálni. Legfeljebb újra végigjárod a folyamatot, és akkor végzed el a szükséges módosításokat. De ebben az esetben is ki kell fizetned az elsőnek véglegesített megrendelésedet, és persze az összes többi utána következőt is.

Olyat vállaltok, hogy külön nekem megterveztek egy reklámanyagot?

Természetesen ilyesmit is vállalunk. A céges arculattervezés például megrendelhető lesz, de egyéni kérésekre is van lehetőség.

Olcsóbb-e, ha többet rendelek?

Igen, az egy darabra eső ár fokozatosan csökken, minél többet rendelsz.

Küldhetem másnak a nevére is azt, amit nálatok rendelek meg?

Igen. Ez esetben a legjobb, ha igénybe veszed ID-Check szolgáltatásunkat is, hogy biztos az az ember kapja meg, akinek szánod.

Olcsóbban megkapom a csomagot, ha beregisztrálok?

Nem. A regisztrálásnak más előnyei vannak, az árat ez nem érinti.

Mi az a PayPal?

A PayPal online működő banki rendszer, amellyel nagyon biztonságosan, egyszerűen, gyorsan intézheted az átutalásokat.

A futár csak házhoz hozza ki a csomagot, vagy megadhatom a munkahelyemet is?

Természetesen megadhatod a munkahelyedet is.

Csak papírra lehet nyomtatni?

Papíron kívül, tudunk nyomtatni többféle műanyagra, öntapadadós műanyagra, szintetikus anyagokra mint például az eltéphetetlen tyvek.

Mekkora legyen a feltöltött képek felbontása?

1:1 méretben az ideális felbontás 300 dpi (120 képpont/cm). Kisebb felbontású képet is elküldhetsz, de 225 dpi alatt számítanod kell arra, hogy a végleges anyagon homályos, pixeles lesz a fotó, esetleg más minőségi hibák jönnek elő. Legjobb, ha egy másik kép mellett döntesz, amelynek a felbontása elég nagy az adott mérethez.

Mi történik, ha a futár nem tud visszaadni mondjuk egy húszezresből?

Ezt a problémát nektek kell megoldanotok. Bár a futároknál szokott lenni apró, ha az előző helyen is pont nagy címlettel fizettek, nálad gondban lehet. Legjobb, ha előre készülsz a megfelelő összeggel, vagy a helyszínen kerestek valamilyen megoldást.