Anyagleadási követelmények

Az anyagleadás többféle képpen lehetséges. Amennyiben a szerkesztőnket használja, kérjük hogy minimum 300dpi-s RGB/SRGB beállításokban töltse fel jpg képeit, hogy a lehető legjobb minőségben történjen meg a kivitelezés.

Önnek lehetősége van a szerkesztőnk helyett közvetlenül feltölteni PDF-ben tervezetét. Ha ezt a funkciót választja az anyagleadás szigorúan CMYK színmódban, 1:1-es méretben, 150-300 dpi felbontásban, 5 mm-es kifutóval és vágójelekkel ellátva történhet. Ez esetben kérjük a megjegyzés helyére írja be egyéb igényeit, adja meg adatait, probléma esetén felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Egyedi megrendeléseit leadhatja kompozit PDF-ben (PDF/X-1A) vagy CRD, AI, INDD, EPS formátumokban; CMYK színmódban, 1:1-es méretben, 150-300 dpi felbontásban, 5 mm-es kifutóval és vágójelekkel ellátva. Ebben az esetben kérjük a megjegyzés helyére írja be egyéb igényeit, adja meg adatait, probléma esetén felvesszük Önnel a kapcsolatot.

A feltöltött digitális képeken korrekció nem történik. A berendezések rendszeresen kalibrálva vannak, a levilágítás színmenedzsmenttel történik, a nyomatok minősége folyamatosan azonos. A nyomatok színe, telítettsége (világosság-sötétség) eltérhet a fényképezőgép kijelzőjén, a számítógép monitorján, a tv-képenyőn, a telefon-kijelzőn tapasztalttól. A nyomatok színe, telítettsége (világosság-sötétség) eltérhet az otthoni nyomtatón, és egyéb más úton készült papírképekétől, legfőképp a képkorrekciós eljárással készült papírképektől. A fenti indokokra való tekintettel képminőséggel kapcsolatos reklamációt nem fogadunk el. A szerkesztő szoftverrel megszerkesztett oldalak széléből a gyártás során néhány milliméter lemarad. A kész könyv kisebb lesz, mint a szoftverben látható oldalak. Rendkívül fontos részletet ne helyezzen az oldal legszélére, mert a gyártás során lemaradhat.