Általános információ

Rólunk:

Cégünk több 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkező digitális nyomda, mely 2011-től új perspektívába kívánja helyezni a megrendelő és a nyomda közötti kapcsolatokat. Az új online környezet lehetővé teszi a weboldalra történő fotó, illetve grafikák és dokumentumok feltöltése alapján -ajándéktárgyak, prezentációs printek, vevői fotókra fejlesztett könyvek, tematizált fotókönyvek, naptárak, portfóliók, céges arculat hordozók élőben történő létrehozását, majd gyorsnyomdai technológiákkal a termékek gyártását. A weboldal alapvetően a cég szolgáltatásaira (gyorsnyomdai megoldások, könyv kötészet, kiadványszerkesztés,...) próbál alternatívákat mutatni. Küldetésünk hogy egy egyszerű, bárki számára elsajátítható, online megrendelési eszközt adjunk vásárlóink kezébe, mely segítségével, gyorsan felesleges szoftverek, képszerkesztő programok letöltése nélkül, akár percek alatt elkészíthetőek a professzinális nyomdaipari termékei.

Technológia:

A gyors, minőségi és gazdaságos munkánkat a HP Indigo 5500 tipusú digitális nyomdagép biztosítja. A nyomtatott lapokon túl cégünk különféle modern ragasztási, hajtási, kötészeti feladatokat ellátó nyomdaipari gépekkel is rendelkezik, melyek segítségünkre vannak a kis- és nagy példányszámú megrendelések kivitelezésében. A kész termék csúcsminőséget képvisel, mint nyomtatási képben, mint tartósságban. Erre garancia a több 10 éves szakmai fennállásunk, professzionális gépparkunk és minőségbiztosítási rendszerünk.

Design:

Termékeink 100%-ban magyar design termékek, magasan kvalifikált grafikusaink, formatervezőink, nyomdai szakembereink folyamatosan fejlesztik termékeinket, az új termék köröket, hogy az Ön igényeit is kielégíthessék. Ezen felül nagy energiát fektetünk az online megrendelési rendszerünk fejlesztésére, karbantartására, szolgáltattásai bővítésére. Látogasson minket gyakran, fedezze fel újdonságainkat, ismerjük meg egymást!

Rendelé​s:

Nyomdaipari megrendelés a lehető legegyszerűbben. Csak válassza ki a kívánt terméket majd döntse el, hogy a továbbiakban hogy kívánja egyedivé szabni megrendelését: igénybe veszi online szerkesztőnket, vagy feltölti dokumentumait pdf-ben? Amennyiben PDF-ben kívánja leadni megrendelését, kérjük ügyeljen a megfelelő beállításokra, mert a hibásan leadott (RGB - 30dpi) anyagai kivitelezési minőségéért nem tudunk felelőséget vállalni. Nálunk lehetősége van egyedi, bonyolultabb megbízásait is online megrendelni, töltse fel dokumentumait, írja le a igényeit és mi felkeressük Önt a továbbiakkal kapcsolatban. Fontos információ! A rendelés leadásakor egy automata rendszer e-mailt kap! A rendelése viszont csak akkor tekinthető elfogadottnak, ha azt ellenőrzés után visszaigazoltuk. Amennyiben a visszaigazolás után változást lát a rendelésében, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot! Amennyiben bármilyen rendeléssel kapcsolatos problémával találkozna, szintén vegye fel velünk a kapcsolatot. Telefonos tájékoztatás esetén mindenképpen kérjen e-mailen megerősítést! Az ebben rögzített válaszainkat később előkeresheti és hivatkozhat rá!

Kedvezmények:

A kedvezmény kuponokkal minden esetben egyszerre csak egy kupont lehet érvényesíteni!

Szállítás és garancia:

A megrendelt nyomdaipari terméke a gyártás után is biztonságban van, hiszen a kézhez vételhez több lehetőséget is biztosítunk. A legpraktikusabb választás lehet az ország számos területén megtalálható pick-pack pontok igénybevétele, ahol tetszőleges időpontban átvehetőek termékei. Ezen kívűl biztosítjuk a GLS futárszolgálat szolgáltatásait is, amelyekkel házhoz kérheti termékeit, vagy szintén érte mehet a GLS által biztosított átvevőhelyekre. A pick-pack pontokon 8 napig, míg a GLS pontokon 5 napig tárolják a csomagot. A pick-pack pontokon kérhető hosszabbítás, a GLS pontokon nem. Az esetleges visszaküldés és újraküldés költségét (+ 1000 Ft), a megrendelőnek kell fizetnie. Fontos információ! Az azonos név és cím alatt egy, max.két napon belül érkező megrendeléseket összevárjuk és egy csomagban, egy szállítási költséggel adjuk fel, mind a GLS, mind a pick-pack pontos szállítás esetében. Ez az általános gyakorlat, ha ettől eltérően kéri az ügyfél, akkor célszerű jeleznie, hogy nem kéri az egybe csomagolást!

KISZÁLLÍTÁSOK:

Alkalmakra vagy bármilyen dátumhoz köthető fotókönyvek rendelésénél, a megrendelést legalább a szállítási határidő előtt 7 nappal el kell küldeni, és a legbiztosabb, ha a megjegyzés rovatba feltüntetik azt a dátumot, amikor kézhez szeretnék kapni a terméket!

A rendelés leadása után kb. 5-15 napra vehető át a termék, a kiszállítás időpontjától és módjától függően.
A GLS átadópontokon 890 Ft  (a szolgáltatótól minden nap megy küldemény)
Pick –pack átadó pontokon 890 Ft  (a szolgáltatótól hetente egyszer megy küldemény)
Kiszállítás kézbesítési címre 1390 Ft  (a szolgáltatótól minden nap megy küldemény)

A szállítási díjat utánvétellel fizető vásárlóink 2019.05.01-től, 260 Ft utánvételi díjjal kell, hogy számoljanak a szolgáltatóknál történő árváltozások miatt! Kuponos vásárlóink a szállítást csak utánvétellel tudják kifizetni. Egyéb esetben a szállítás díját a termék díjával együtt, kártyás fizetéssel tudják a rendszeren keresztül kifizetni. Amennyiben ez nem történik meg a vásárláskor, a második visszaigazolásnál is küldünk fizetési linket, amin keresztül ki lehet fizetni a rendelés összegét! Amennyiben a banki utalást választják, számolni kell azzal, hogy a rendelés feladása 1-2 napot csúszik! Megértésüket köszönjük!

KUPONOS ÁTADÓ HELYEK BUDAPESTEN:

BRIGÁD BOLT: Duna Pláza, 1138 Budapest Váci út 178. 1. emelet (bal oldali mozgólépcsőnél balra)

Nyitvatartás: 

Hétfő-Péntek: 10:00-20:00
Szombat-Vasárnap: 10:00-16:00

(a szolgáltatótól hetente egyszer megy küldemény)

SZÉKESFEHÉRVÁRI ÁTVÉTEL:

8000 Székesfehérvár, Kisteleki út 99.(a Budai út felöl, a Halesz sörözőnél kell befordulni az utcába). Nyitvatartás: munkanapokon 8 és 16.00 között.

FIGYELEM! A nyári időszakban, júniustól augusztusig nyitvatartás 8 és 14 óra között. Ettől eltérő időpontban való érkezés esetén, előzetes egyeztetés szükséges.

Telefonos egyeztetés mellett, ettől eltérő előre megbeszélt időpontban is átvehető a termék.

1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 7. 18-as kapucsengő.