Általános információ

Rólunk:

Cégünk több 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkező digitális nyomda, mely 2011-től új perspektívába kívánja helyezni a megrendelő és a nyomda közötti kapcsolatokat. Az új online környezet lehetővé teszi a weboldalra történő fotó, illetve grafikák és dokumentumok feltöltése alapján -ajándéktárgyak, prezentációs printek, vevői fotókra fejlesztett könyvek, tematizált fotókönyvek, naptárak, portfóliók, céges arculat hordozók élőben történő létrehozását, majd gyorsnyomdai technológiákkal a termékek gyártását. A weboldal alapvetően a cég szolgáltatásaira (gyorsnyomdai megoldások, könyv kötészet, kiadványszerkesztés,...) próbál alternatívákat mutatni. Küldetésünk hogy egy egyszerű, bárki számára elsajátítható, online megrendelési eszközt adjunk vásárlóink kezébe, mely segítségével, gyorsan felesleges szoftverek, képszerkesztő programok letöltése nélkül, akár percek alatt elkészíthetőek a professzinális nyomdaipari termékei.

Technológia:

A gyors, minőségi és gazdaságos munkánkat a HP Indigo 5500 tipusú digitális nyomdagép biztosítja. A nyomtatott lapokon túl cégünk különféle modern ragasztási, hajtási, kötészeti feladatokat ellátó nyomdaipari gépekkel is rendelkezik, melyek segítségünkre vannak a kis- és nagy példányszámú megrendelések kivitelezésében. A kész termék csúcsminőséget képvisel, mint nyomtatási képben, mint tartósságban. Erre garancia a több 10 éves szakmai fennállásunk, professzionális gépparkunk és minőségbiztosítási rendszerünk.

Design:

Termékeink 100%-ban magyar design termékek, magasan kvalifikált grafikusaink, formatervezőink, nyomdai szakembereink folyamatosan fejlesztik termékeinket, az új termék köröket, hogy az Ön igényeit is kielégíthessék. Ezen felül nagy energiát fektetünk az online megrendelési rendszerünk fejlesztésére, karbantartására, szolgáltattásai bővítésére. Látogasson minket gyakran, fedezze fel újdonságainkat, ismerjük meg egymást!

Rendelés:

Nyomdaipari megrendelés a lehető legegyszerűbben. Csak válassza ki a kívánt terméket majd döntse el, hogy a továbbiakban hogy kívánja egyedivé szabni megrendelését: igénybe veszi online szerkesztőnket, vagy feltölti dokumentumait pdf-ben? Amennyiben PDF-ben kívánja leadni megrendelését, kérjük ügyeljen a megfelelő beállításokra, mert a hibásan leadott (RGB - 30dpi) anyagai kivitelezési minőségéért nem tudunk felelőséget vállalni. Nálunk lehetősége van egyedi, bonyolultabb megbízásait is online megrendelni, töltse fel dokumentumait, írja le a igényeit és mi felkeressük Önt a továbbiakkal kapcsolatban. Fontos információ! A rendelés leadásakor egy automata rendszer e-mailt kap! A rendelése viszont csak akkor tekinthető elfogadottnak, ha azt ellenőrzés után visszaigazoltuk. Amennyiben a visszaigazolás után változást lát a rendelésében, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szállítás és garancia:

A megrendelt nyomdaipari terméke a gyártás után is biztonságban van, hiszen a kézhez vételhez több lehetőséget is biztosítunk. A legpraktikusabb választás lehet az ország számos területén megtalálható pick-pack pontok igénybevétele, ahol tetszőleges időpontban átvehetőek termékei. Ezen kívűl biztosítjuk a GLS futárszolgálat szolgáltatásait is, amelyekkel házhoz kérheti termékeit, vagy szintén érte mehet a GLS által biztosított átvevőhelyekre. A pick-pack pontokon 8 napig, míg a GLS pontokon 5 napig tárolják a csomagot. A pick-pack pontokon kérhető hosszabbítás, a GLS pontokon nem. Az esetleges visszaküldés és újraküldés költségét (+ 1000 Ft), a megrendelőnek kell fizetnie. Fontos információ! Az azonos név és cím alatt egy, max.két napon belül érkező megrendeléseket összevárjuk és egy csomagban, egy szállítási költséggel adjuk fel, mind a GLS, mind a pick-pack pontos szállítás esetében. Ez az általános gyakorlat, ha ettől eltérően kéri az ügyfél, akkor célszerű jeleznie, hogy nem kéri az egybe csomagolást!

ÜNNEPI KISZÁLLÍTÁSOK:

A KARÁCSONYRA rendelt termékek leadási határideje: december 15.

December 12-től az ügyfélszolgálatunk már csak korlátozottan elérhető, ettől az időponttól már nem változtathatóak a leadott rendelések paraméterei! A határidőben leadott rendelések meg fognak érkezni karácsonyig!

Utolsó csomagfeladási nap: december 21.

Budapesten és GLS futárszolgálattal 22-én szállítják ki, vidéken  23-án átvehetőek a még nyitvatartó csomagpontokon.

A Pick-Pack Pontok az ünnepek közeledtével folyamatosan telnek meg és szüneteltetik a csomagátvételi lehetőséget, ezért nem biztos, hogy tudunk oda szállítani, ahova a csomagot kérted! Fontos, hogy adjál meg egy második szállítási lehetőséget az alábbiak közül a megjegyzés rovatban, vagy esetleg GLS kiszállítási lehetőséget!

Kiemelt pick-pack pontok

OMV-Tölgyfa U. Boltkód: 0000106571  1027, Budapest, Tölgyfa u 1-3.
OMV-Kerepesi Út 22. Boltkód: 0000104886  1087, Budapest, Kerepesi út 22.
OMV-Kerepesi Út 73.Boltkód: 0000107482  1106, Budapest, Kerepesi út 73.
Reál Pont Élelmiszer Boltkód: 0000108706  1033, Budapest, Akác köz 5.
Tudás Könyvkuckó és Webáruház Boltkód: 0000417927  2030, Érd, Budai u. 20.
Summer Time Travel Boltkód: 0000109167 1123, Budapest, Nagyenyed utca 11.
eLogisztika Csomagpont Budapest 1067 Podmaniczky u. 43. 

Kiemelt vidéki Depók:

Újlengyel Depó / Soli-Dekor Kft. 2724 Újlengyel, Arany János u 20.
Székesfehérvár Depó / Zova 01 Kft. 8000 Székesfehérvár, Széchenyi u. 172.
Tatabánya Depó / Torma és Társa 2800 Tatabánya, Búzavirág utca 3-4
Békéscsaba Depó / Game Invest Kft. 5600 Békéscsaba, Őr utca 1.
Szolnok Depó / Szolpakk Log. Kft. 5000 Szolnok, Tószegi út 5.

Alkalmakra vagy bármilyen dátumhoz köthető fotókönyvek rendelésénél, a megrendelést legalább a szállítási határidő előtt 15 nappal el kell küldeni, és a legbiztosabb, ha a megjegyzés rovatba feltüntetik azt a dátumot, amikor kézhez szeretnék kapni a terméket!

A rendelés leadása után kb. 7-15 napra vehető át a termék, a kiszállítás időpontjától és módjától függően.
A GLS átadópontokon 890 Ft utánvétellel (a szolgáltatótól minden nap megy küldemény)
Pick –pack átadó pontokon 890 Ft utánvétellel (a szolgáltatótól hetente egyszer megy küldemény)
Kiszállítás kézbesítési címre 1290 Ft utánvétellel (a szolgáltatótól minden nap megy küldemény)

KUPONOS ÁTADÓ HELYEK BUDAPESTEN:

BRIGÁD BOLT: Duna Pláza, 1138 Budapest Váci út 178. 1. emelet (bal oldali mozgólépcsőnél balra)

Nyitvatartás: 

Hétfő-Péntek: 10:00-20:00
Szombat-Vasárnap: 10:00-16:00

(a szolgáltatótól hetente egyszer megy küldemény)

KÖLYÖKKUPON ÁTADÓPONT:1078 Budapest, Nefelejcs u. 44. I.em. 12/a. (kapucsengő: 13.)

Nyitvatartás: hétfőnként és szerdánként 8 és 12 óra között.

(a szolgáltatótól hetente egyszer megy küldemény)

SZÉKESFEHÉRVÁRI ÁTVÉTEL:

8000 Székesfehérvár, Kisteleki út 99.(a Budai út felöl, a Halesz sörözőnél kell befordulni az utcába). Nyitvatartás: munkanapokon 8 és 16.30 között.

Telefonos egyeztetés mellett más időpontban is átvehető a termék.

1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 7. 18-as kapucsengő.